Kiemelt termékeink

 • profan-ard-250
  61694 Ft

  Az ARD széria egy golyóscsapággyal szerelt cső közé szerelhető szabályozható radiális ventilátor . Jelentős légszállítási képességének és gondosan csapágyazott motorjának köszönhetően nagyobb helységek szellőztetésére alkalmas ventilátor.

 • profan-arc100s2
  4295 Ft

  Az ARC egy olyan háztartási ventilátor amellyel a nehezen szerelhető helyek is könnyen szerelhetővé válnak. Kialakítása előnyössé teszi a szűk helyekre való szerelését , ezért a Profan.hu olyan vásárlók figyelmébe ajánlja,akik már minden típust kipróbáltak…

 • profan-arok-300
  50457 Ft

  Az AROK ventilátor egy fali axiális ipari ventilátor . Széles méretválasztékának,felhasználási lehetőségeinek, csendes motorjának és kiemelkedő légszállítási teljesítményének köszönhetően egy kedvelt típus a Profan.hu vásárlói körében.

Hygrotimer TK- Tokozott páratartalom szabályzó

Értékelés: Még nincs értékelés
A Hygrotimer ( Páratartalom szabályzó) egy fontos kiegészítő aminek segítségével nagyobb teljesítményű ventilátorok szabályzását ,ki- és bekapcsolását tudjuk vezérelni a beállított páratartományban. A Profan.hu olyan ventilátorokhoz javasolja amelyek nem rendelkeznek beépített páraérzékelővel.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban, azonnal rendelni szeretne, hívjon most: 06-20 / 354-9393
Rendelését telefonon is leadhatja!


Ár:
Bruttó ár: 25624 Ft
Nettó ár: 20176 Ft
Leírás

A Hygrotimer TK egy  esztétikus kialakítású,könnyen kezelhető, falonkívűli, utólagosan is telepíthető, ventilátorok késleltetett be- és kikapcsolására szolgáló  tokozott páratartalom szabályzó. Alkalmazásával lehetséges egy helyiség páratartalmától függően a szellőztető ventilátor vezérlése, így elkerülhető a nem kívánt pára lecsapódása és a penészedés. A készüléket, az elszívó ventilátortól függetlenül, falon kívül, a páratartalom mérés szempontjából legoptimálisabb helyre lehet felszerelni. A helyiség megengedett maximális páratartalom értékét a Hygrotimer-en található kezelőfelületen lehet beállítani a felfelé és lefelé mutató nyilak segítségével 5 %-os lépésekben. A beállított és az aktuális páratartalom értékét LED-ek jelzik, így bármikor leolvasható a helyiségben lévő levegő páratartalom szintje. A készülék rendelkezik időzítési funkcióval is, amely a páratartalomtól függetlenül vezérli a ventilátort. A Hygrotimer időzítés funkcióját külső indító feszültséggel lehet aktiválni, ekkor a vezérlő feszültség  (általában a helyiség lámpájának kapcsoló Fázisa) ráadásakor elindul a ventilátor. Felhasználási terület : Uszodákban, családi házak medencével rendelkező helyiségeiben, fitnesz termek és üzemek zuhanyzóiban fellépő túlzott pára keletkezésének megelőzésére kiküszöbölésére.  A Profan.hu vásárlói ventilátorok szabályzásához alkalmazzák nagy megelégedéssel.

Méretek 70x70x23mm
Teljesítmény : 80W
Páratartalom állítás 45-80%
Áram felvétel 16,2mA
Feszültség : 230V/50Hz
Védettség: IPX42
Működési hőmérsékleti tartomány -20…+60 °C
MÉRET
70x70x23mm
MÉRET
MILYEN VENTILÁTOR
Páraérzékelő Elektronika
MILYEN VENTILÁTOR
Szűkítse a keresést
Szűkítse a keresést
MILYEN FELSZERELTSÉGŰ
Késleltetett be- és kikapcsolású
MILYEN FELSZERELTSÉGŰ

KAPCSOLAT

Profan-Electric Kft.
Raktár : Budapest, 1106 Budapest Jászberényi út.29/b

Székhely: 2131 Göd Erzsébet liget köz 2


Telefon: 
Mobil: 06/20 354 93 93
E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.profan-ventilator.hu


Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30

KEDVELT MÁRKÁINK

 airroxihardilogo

  Harmann Ventilatoren

  

SBDlogofalarculat