HARDI WWB150HT Háztartási Páraelszívó

Értékelés: Még nincs értékelés
A HARDI WWB típusú ventilátorcsalád egy megbízható és kiemelkedően jó ár értékaránnyal büszkélkedő háztartási szag és páraelszívó. Kedvező árával és modern megjelenésével a Profan.hu legtöbb vásárlójának megelégedését vívta már ki.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban, azonnal rendelni szeretne, hívjon most: 06-20 / 354-9393
Rendelését telefonon is leadhatja!


Ár:
Bruttó ár: 8760 Ft
Nettó ár: 6898 Ft
Leírás

Esztétikus kivitelű, siklócsapággyal szerelt alacsony energia igényű, csöndes üzemű páraérzékelővel és időzítővel ellátott háztartási páraelszívó ventilátor . A ventilátor működése két féle üzemmódban lehetséges, bekötéstől függően. Az egyik esetben, a helység világításának felkapcsolásakor kezdődik a működés és a világítás lekapcsolását követően az időzítő panelen beállított idő elteltével ér véget. Ez az idő 1 és 21 perc időintervallumon belül állítható. A második esetben a beépített páraérzékelő érzékenységének beállítását követően a helységben keletkezett többlet pára hatására a páraérzékelő bekapcsolja és a pára megszűnését követően az időzítő elektronika kapcsolja ki a ventilátort az időzítő panelen beállított idő elteltével. Alkalmazási terület: Háztartások; irodák; üzemek; vendéglátó ipari egységek ; oktatási intézmények mellékhelyiségeiben, zuhanyzóiban, fürdőszobáiban. Tiszta levegő és kellemetlen szagok elszívására szakaszos üzemben. Garancia 2 év  . Javasolt szerelési pozíció : Oldalfalra és mennyezetre egyaránt.

Légszállítás : 180m3/h
Teljesítmény :  17W
Feszültség : 230V/50Hz
Védettség: IPX4
Zajszint: 40dB
MÉRET
150mm
MÉRET
MILYEN VENTILÁTOR
Háztartási ventilátor
MILYEN VENTILÁTOR
Szűkítse a keresést
Szűkítse a keresést
MILYEN FELSZERELTSÉGŰ
Páraérzékelős
MILYEN FELSZERELTSÉGŰ
Egység a dobozban: 1

KAPCSOLAT

Profan-Electric Kft.
Raktár : Budapest, 1106 Budapest Jászberényi út.29/b

Székhely: 2131 Göd Erzsébet liget köz 2


Telefon: 
Mobil: 06/20 354 93 93
E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.profan-ventilator.hu


Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30

KEDVELT MÁRKÁINK

 airroxihardilogo

  Harmann Ventilatoren

  

SBDlogofalarculat

 

 

Iratkozzon fel hirlevelünkre!

* kötelező mező