Kiemelt termékeink

 • profan-prim100ts
  7689 Ft

  A Prim család egy kimagaslóan jó kidolgozású, széles méret és felszereltségi kínálattal, válogatott minőségű alkatrészek felhasználásával gyártott prémium kategóriájú háztartási ventilátor. Ez a ventilátor a Profan.hu minden vásárlójának igényét kielégíti.

 • profan-ard-250
  61694 Ft

  Az ARD széria egy golyóscsapággyal szerelt cső közé szerelhető szabályozható radiális ventilátor . Jelentős légszállítási képességének és gondosan csapágyazott motorjának köszönhetően nagyobb helységek szellőztetésére alkalmas ventilátor.

 • profan-arok-300
  50457 Ft

  Az AROK ventilátor egy fali axiális ipari ventilátor . Széles méretválasztékának,felhasználási lehetőségeinek, csendes motorjának és kiemelkedő légszállítási teljesítményének köszönhetően egy kedvelt típus a Profan.hu vásárlói körében.

2015. augusztus 05., szerda 12:32

Hol, milyen ventilátort alkalmazzunk?

Ismét egy újabb témát kell feszegetnünk a ventilátorok világából. A nagy nyári melegek és a csekély légmozgás következtében, könnyebben párásodnak a fürdőszobák és nehezebben távoznak a mellékhelyiségekből a kellemetlen szagok. Minek következtében számtalan megkeresés érkezik hozzánk ventilátorokkal kapcsolatban. Az a kérdés szokott felmerülni a leggyakrabban, hogy milyen ventilátort szereljenek be a fürdőszobába, mellékhelységbe, és a különböző helyekre. Egyszerűnek tűnik a válasz, pedig sokkal összetettebb, mint azt gondolnánk. Azt talán említenem sem kell, hogy a legjobb, ha már a tervezésnél gondolunk arra, hogy a fürdőszobában keletkező felesleges párát, vagy a mellékhelységben megrekedt kellemetlen szagokat hogyan semlegesítsük, szívjuk el. A szagok megszűntetése némileg egyszerűbb, de jelentősen függ a helyi adottságoktól, lehetőségektől. A párás levegő elszívása már egy kicsivel több odafigyelést és átgondolást,…
Végre itt a nyár, sokan szabadságra mennek, hogy elvégezzék a ház körül szükséges teendőket, felújításokat. Kicserélik a nyílászárókat, szigetelik az épületet, meg még ki is festenek. Majd mikor elvégezték ezeket néhány hét elteltével azt tapasztalják, hogy valami nem sikerült a legjobban. A falak elkezdenek penészedni, gombásodni. Mivel időközben beköszöntött az ősz, már nem lehet szellőztetéssel orvosolni a problémát, és az sem megoldás teljesen. Igen ám, de ott az internet és ott mindenre van megoldás, hiszen a szigetelést is ott ajánlotta egy gyártó. Majd jön is a remek ötlet: ventilátor Azt olvassa a kedves ember, hogy el kell szívni a párás levegőt, mert a bedunsztolt házból nem tud távozni a pára és lecsapódik és már meg is van a probléma oka.…
2015. június 20., szombat 13:24

Ventilátor blogot indítunk

Számtalan kérdést, észrevételt kapunk: milyen fajtájú ventilátor kell ide és oda? Hogyan kell beszerelni? Mit ajánlunk? Az sem ritka, hogy egy szerelő küldi el a tulajdonost olyan igényekkel, amikkel mi még nem megyünk sokra, mert olyan általános technikai paramétert mond, hogy van abból is 30 egyéb fajta ventilátor. Ezért úgy döntöttünk, hogy tiszta vizet öntünk a pohárba. Válaszolunk a kérdésekre, észrevételekre és a ventilátorokat is körbejárjuk. Egy-két velünk megesett, ventilátorokhoz kapcsolódó történetet is megosztunk majd Önökkel, ahogy aktualitásokra is lehet majd számítani.

KAPCSOLAT

Profan-Electric Kft.
Üzlet: 2131 Göd, Jávorka Sándor u.1/b

Székhely: 2131 Göd Erzsébet liget köz 2


Telefon: 
Mobil: 06/20 354 93 93
E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.profan-ventilator.hu


Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30

KEDVELT MÁRKÁINK

 airroxihardilogo

  Harmann Ventilatoren

  

SBDlogofalarculat