Kiemelt termékeink

 • profan-prim100ts
  7689 Ft

  A Prim család egy kimagaslóan jó kidolgozású, széles méret és felszereltségi kínálattal, válogatott minőségű alkatrészek felhasználásával gyártott prémium kategóriájú háztartási ventilátor. Ez a ventilátor a Profan.hu minden vásárlójának igényét kielégíti.

 • profan-ard-250
  61694 Ft

  Az ARD széria egy golyóscsapággyal szerelt cső közé szerelhető szabályozható radiális ventilátor . Jelentős légszállítási képességének és gondosan csapágyazott motorjának köszönhetően nagyobb helységek szellőztetésére alkalmas ventilátor.

 • profan-arok-300
  50457 Ft

  Az AROK ventilátor egy fali axiális ipari ventilátor . Széles méretválasztékának,felhasználási lehetőségeinek, csendes motorjának és kiemelkedő légszállítási teljesítményének köszönhetően egy kedvelt típus a Profan.hu vásárlói körében.

SZÁLLÍTÁS MENETE

 

 

Személyes átvétel:

-          Az áru megrendelését és a megrendelés visszaigazolását követően kérjük, hogy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon keresse meg munkatársunkat az áruátvétel időpontjának és helyének egyeztetése céljából.

Utánvét:

-          Minden esetben a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgáltatásával juttatjuk el a megrendelt árut a         megrendelőhöz.

-          A megrendelés és visszaigazolást követően a visszaigazolásban feltüntetett időn belül (2-4nap) a Magyar Posta szállítja ki a megrendelt árut. A Szállítás munkanapokon 08:00-17:00- ig történik.

-          Ezért arra kérjük minden megrendelőnket, hogy a megrendelés során a szállítási cím megadásánál egy olyan címet adjon meg ahol ezen időpontok között át tudjuk adni a megrendelt árut. Pl : - munkahely, vagy rokonok, nagyszülők címe.

KAPCSOLAT

Profan-Electric Kft.
Üzlet: 2131 Göd, Jávorka Sándor u.1/b

Székhely: 2131 Göd Erzsébet liget köz 2


Telefon: 
Mobil: 06/20 354 93 93
E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.profan-ventilator.hu


Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30

KEDVELT MÁRKÁINK

 airroxihardilogo

  Harmann Ventilatoren

  

SBDlogofalarculat

 

 

Iratkozzon fel hirlevelünkre!

* kötelező mező