JOGI NYILATKOZAT

A www.profan-ventilator.hu Webáruház egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom) alatt állnak. A Szolgáltató ( Profan- Electric Kft) a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Webáruház felületén, valamint a Webáruházon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb leírásának, a Webáruház felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást) a továbbiakban (anyagnak).

A www.profan.hu oldalon olvasható anyagok szerzői az anyagokban olvasható eltérő rendelkezések hiányában anyagaik többszörözéséhez az alábbiak szerint járulnak hozzá:

-          Letöltés útján történő többszörözés kizárólag az anyag, anyagok elolvasása végett.

Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra:

   -     Egy személy számára a www.profan-ventilator.hu címről bármely naptári évben és annak bármely napján legfeljebb az esetenkénti vásárláshoz szükséges műszaki adatok, fotók, leírások, információk kinyomtatását vagy háttértárolóra rögzítését a megvásárolni kívánt termékről engedélyezi. A www.profan-ventilator.hu oldalon található teljes anyag tárolását elektronikusan és kinyomtatását kizárólag csak a viszonteladó és kiemelt viszonteladó partnerei részére engedélyezi és csak kereskedelmi céllal.

Semmilyen formában sem engedélyezett a www.profan-ventilator.hu oldalon található anyagok többszörözése, átszerkesztése, más célra történő felhasználása, vagy tárolása elektronikus adattárban, még akkor sem, ha teljesen eltérő profilú tevékenységre történik . Erre tekintettel tilos az anyag a fent említettektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a Profan-Electric Kft, illetve az anyag más jogosultjának írásbeli engedélye nélkül.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

Az anyag bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges.

Amennyiben a www.profan-ventilator.hu oldalon található anyagok bármely részét, töredékét, vagy egészét bármely céllal írásos engedély vagy hozzájárulás nélkül felhasználja egy vagy több természetes, vagy jogi személy, abban az esetben 25000 azaz huszonötezer Forint / nap / fotó,grafika,szó,anyag ködbért köteles fizetni a jogok tulajdonosának.

KAPCSOLAT

Profan-Electric Kft.
Üzlet: 2131 Göd, Jávorka Sándor u.1/b

Székhely: 2131 Göd Erzsébet liget köz 2


Telefon: 
Mobil: 06/20 354 93 93
E- mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.profan-ventilator.hu


Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30

KEDVELT MÁRKÁINK

 airroxihardilogo

  Harmann Ventilatoren

  

SBDlogofalarculat

 

 

Iratkozzon fel hirlevelünkre!

* kötelező mező